Ets un establiment comercial? Apunta't fent clic aquí!

Sun Solutions Pv Energy SL

Tancat Propera apertura: Dimarts

Sense valoracions

Instal·lacions solars fotovoltaiques. Distribució de material per a producció elèctrica mitjançant renovables. Enginyeria de projectes.

Web de la botiga: https://sunsolutions.es/tienda-de-energia-solar-fotovoltaica/

+ Info

Productes de Sun Solutions Pv Energy SL

Carpeta Solar
78.65€
0

Panell Solar ultralleuger en forma de carpeta, resistent i d'alta eficiència per carregar el teu telèfon mòbil o qualsevol dispositiu USB gràcies a l'energia del Sol. Està fabricat amb bio-plàstics derivats de la palla de blat. La carcassa està feta de plàstic 100% biodegradable, durable i resistent.

+Info
Solar Bank
72.60€
0

SOLAR BANK és capaç d'emmagatzemar 2 càrregues de telèfon mòbil o lliurar 50 hores d'il·luminació. Incorpora 2 sortides USB i una entrada microUSB perquè també puguis carregar la bateria amb la carpeta solar o amb un carregador de paret convencional USB.

+Info
Solar Cube
42.35€
0

SOLAR CUBE és una llum que funciona amb l'energia del Sol, dissenyada per ser útil, resistent i duradora. SOLAR CUBE serà la teva aliada en els teus viatges i aventures. És ideal tant per llegir, anar de càmping, anar amb bicicleta de nit o fins i tot per il·luminar la teva autocaravana, furgoneta camper, jardí o terrassa.

+Info

Sobre nosaltres

Els nostres productes i serveis

SUN SOLUTIONS s'estableix el 2008 a Barcelona, Espanya, com a empresa majorista de materials d'alta qualitat en relació amb l'energia renovable, especialment a l'energia solar fotovoltaica.

S'inicià com una petita empresa per la seva sòcia fundadora María López, qui disposa d'una àmplia experiència en mercats elèctrics de proveïment energètic i potència (distribuïdores i comercialitzadores).

QUÈ OFERIM? Una producció d'energia elèctrica per altres tipus, i en especial, instal·lacions de producció elèctrica de baixa tensió, en general i especialment per generació renovable fotovoltaica, operació de planta pròpia d'energia solar fotovoltaica de 27kWp, promoció de projectes solars fotovoltaics, gestió de projectes d'energia solar fins a 3Mws i instal·lació de sistemes d'energia solar fotovoltaica.

Som especialistes en energia solar fotovoltaica i pioners en instal·lació de bateries de Litio Ion de diferents marques en entorns residencials.

A conseqüència de l'aprenentatge continu i la formació en el sector de l'energia renovable SUN SOLUTIONS PV ENERGY SLU es va consolidant satisfactòriament comptant amb més equip humà/socis i bons clients.

Contacta amb nosaltres

Localització i horaris

Tancat Dilluns: 09:00 - 17:00
Dilluns 09:00 - 17:00
Dimarts 09:00 - 17:00
Dimecres 09:00 - 17:00
Dijous 09:00 - 17:00
Divendres 09:00 - 17:00
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

La teva cistella

Subtotal0.00€

Opcions d'entrega info