Ets un establiment comercial? Apunta't fent clic aquí!

Centros Único

Tancat Propera apertura: Dimarts

Sense valoracions

Centre mèdic estètic: depilació làser i tractaments facials corporals. Els serveis que oferim a aquesta plataforma s'han de comprar escollint recollida a botiga. Consulta amb nosaltres disponibilitat de data i hora per gaudir del nostre servei a través de WhatsApp o per telèfon al 937376407.

+ Info

Productes de Centros Único

Depilació làser 11

Depilació làser abdomen / Zonas combinables
260.00€
20 sesiones
13.00 € / ud.
0

La depilació làser d'abdomen et permetrà tenir un abdomen sense borrissol. Depila el teu abdomen i confia en la tècnica dels professionals de la depilació làser. La depilació làser d'abdomen abasta l'àrea que va des de la part inferior del pit fins al principi de la zona del pubis.

+Info
Depilació làser aixelles,ingles i perianal
390.00€
30 zonas
0

+Info
bono 10 sesions combinables
150.00€
10 sesiones
15.00 € / ud.
0

Reparteix les zones com tu vulguis,bo et permet escollir quines zones et pots fer.

+Info

Sobre nosaltres

Els nostres productes i serveis

A Centres únic la nostra missió és posar al teu abast el millor de la tecnologia, de l'estètica i de la medicina estètica, sense barreres, sense misteris i sense tabús. És parlar de bellesa de tu a tu sense filtres.

Disposem sempre del darrer i dels processos més eficaços en tractaments de depilació làser, d'estètica avançada i mèdic estètics per assegurar els millors resultats. Utilitzem tecnologia d'última generació per ajudar-te a resoldre allò que més et preocupa.

Hem incorporat tractaments nutricionals i de control de pes que combinen tècniques avançades com la pilota intragàstrica o la reducció d'estómac, tots dos sense cirurgia, combinat amb un pla personalitzat nutricional, d'exercici, estètic i assistència psicològica.

Volem que gaudeixis de tots els beneficis de l'estètica amb l'ajuda d'experts en bellesa i d'un equip mèdic, amb ofertes i promocions, sense limitacions.

Contacta amb nosaltres

Localització i horaris

Tancat Dilluns: Tancat
Dilluns Tancat
Dimarts 09:00 - 21:00
Dimecres 09:00 - 21:00
Dijous 09:00 - 21:00
Divendres 09:00 - 21:00
Dissabte 09:00 - 21:00
Diumenge Tancat

La teva cistella

Subtotal0.00€

Opcions d'entrega info